Zaregistrujte se a čerpejte výhody v podobě věrnostního programu a slev z objednávek.

Kukuřičné vločky

279 Kč 95 Kč od 95 Kč 18,60 Kč / 1 kg 19 Kč / 1 kg
Skladem (3 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Krmivo bohaté na sacharidy, které příznivě ovlivňuje pH zažívacího traktu.

Detailní informace

Garance
Garance kvality
Prodáváme pouze ověřené produkty, které dáváme i svým zvířatům
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce malá pozornost
Rozvážíme domů
Rozvozy
Rádi Vám krmivo přivezeme přímo do stáje nebo domů

Detailní popis produktu

Tepelně opracované zrno s mechanicky narušenou strukturou, takzvaná hydrotermická úprava suroviny, je proces, kdy se zrno po určitou dobu napařuje na teplotu nad 90 stupňů Celsia (až 120 °C) a poté se při průchodu mezi dvěma válci rozmáčkne na vločku. Díky spolupůsobení kombinace teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačení vzniká vločka. Hydrotermické vločkování významně zvyšuje krmnou hodnotu zrna a předčí tak jiné způsoby úpravy zrnin. Zvyšuje stravitelnost nejen škrobu, ale i proteinů a tuků u zrnin. 

Hydrotermicky upravená surovina se může zkrmovat všem hospodářským i domácím zvířatům - skot, prasata, drůbež, koně, kozy, králici, morčata, aj.

  1.  Zvýšenou dostupnost, stravitelnost a využitelnost živin.
  2.  Zvýšení užitkovosti.
  3.  Vyšší ekonomickou efektivnost produkce.
  4.  Celkové zlepšení trávení.
  5.  Zlepšení zdravotního stavu zvířat.
  6.  Vyšší chutnost krmiva.

Dávkování:
0,5-1,5 kg dle hmotnosti a zátěže koně

Skladování a spotřeba: 
Skladujte v dobře uzavřených obalech, nejlépe tkaný či papírový pytel. Pokud budou kukuřičné vločky v PVC obalu, pozor na kondenzaci vody uvnitř sáčku, při rychlých teplotních změnách. Pokud vám vločky napadnou moli, spotřebujte jej co nejdříve (zvířatům to vůbec nevadí) nebo dejte na týden do mražáku.
Spotřebujte
 nejlépe do 4 měsíců od nákupu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: